Accent

Reis met ons mee in een wondere wereld...

Maak de fotoreis van je dromen....

Ook de niet-fotografen kunnen mee, voor hen is er aparte begeleiding voorzien.

Of je nu op citytrip bent of op expeditie in het poolgebied, verrassingen zijn nooit ver weg….

Wie wil niet gecharmeerd worden door die mooie glimlach van een Mayakind, onder de indruk geraken van dat wilde dier dat onverwachts je pad kruist; het prachtige spel van het Noorderlicht met je eigen ogen zien? 

Lekker genieten met leuke reisgenoten van een heerlijke picknick op een idyllische plek; of net dat ene magische moment vastleggen wanneer de zon plots doorbreekt op dat wondermooie landschap? 

Ga met ons mee en leer prachtige foto’s maken onder begeleiding van 2 ervaren reizigers.

Fotografe Anne begeleidt je op de fotouitstappen.  Ook vrienden, partners en niet-fotografen komen aan hun trekken, Mich neemt hen onder de arm op de wandeltochten of andere excursies.  

Of je nu beginnend  of doorwinterd fotograaf bent, onze missie is steeds het beste uit je reis te halen.

Maak je dromen waar, en vergezel ons naar de mooiste plekjes!

 


 

Anne Van Passel

... waar passie en creativiteit mekaar ontmoeten, zal Anne nooit ver uit de buurt zijn. Na een succesrijke carrière als styliste in de modewereld ontplooit en combineert ze nu met veel goesting haar andere passies: fotografie en reizen. Door haar fascinatie voor de natuur en andere culturen reist ze soms alleen, maar meestal is ze samen met haar echtgenoot Mich op zoek naar aparte fotolocaties. 

Mich Van den Eijnde

... deelt dezelfde passie voor reizen, natuur en sportieve vrijetijdsbeleving.

Aangezien een goede foto steeds het resultaat is van geduld, weet hij als geen ander dat een aangepaste begeleiding voor de niet-fotografen onder ons het plezier voor iedereen alleen maar vergroot. 

 

Abonneer hier!

Onze nieuwsbrief

Wil u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!